100% puur linnen

 Handgeweven

 Gratis verzending

 Duurzame keuze

Over ons

Sono Divino is ontstaan vanuit onze passie voor duurzame producten. Waar duurzame kledingwinkels overal oprukken, wordt in de wereld van het beddengoed nog steeds vastgehouden aan dezelfde veelal synthetische materialen. Omdat natuurlijke materialen niet alleen duurzamer zijn, maar vooral veel meer slaapcomfort met zich meebrengen proberen wij steeds meer mensen te bereiken met onze producten. Zo dragen wij bij aan een goede nachtrust en een groenere planeet. 

Onze eerste ervaringen met linnen zijn reeds van jaren terug. Wie zomers in een leuke kleding boutique komt, heeft een goede kans om een linnen overhemd tegen te komen. Zo was dit ook bij ons het geval. Eenmaal toen het kledingstuk op de eerstvolgende zomerse dag gedragen werd viel op hoe lekker de stof aanvoelde op de huid. Ook zorgde het overhemd voor meer verkoeling dan andere (katoenen en synthetische) overhemden. Het was pas jaren later dat wij in aanraking kwamen met linnen beddengoed en merkten dat je tijdens het slapen nog veel meer baat hebt bij de eigenschappen van deze veelzijdige stof. Omdat een dekbedovertrek je geheel bedekt wordt je normaal gesproken zomers erg snel warm, door de grove vezels ventileert een linnen dekbedovertrek beter waardoor je zweet beter wordt afgevoerd en je minder last hebt van de hitte. 

Omdat mooi en duurzaam linnen beddengoed nog lang niet overal bekend en beschikbaar is hebben wij besloten om hier onze bijdrage aan te proberen te leveren. Onze belangrijkste prioriteiten zijn om kwalitatieve producten te leveren met een duurzame komaf. Zo komen al onze producten uit Europa en krijgt de producent een eerlijke prijs. Zo proberen een positieve bijdrage te leveren aan de hele keten. 

Wilt u meer weten over ons linnen beddengoed? Neem dan vooral contact met ons op.