Spreien

Luxe linnen spreien van topkwaliteit

Als je op zoek bent naar een duurzaam geproduceerd linnen sprei van topkwaliteit ben je bij ons aan het juiste adres. Al onze producten hebben een zware 100% linnen top van de beste kwaliteit linnen. Het stonewash proces zorgt voor de eigentijdse uitstraling. Linnen heeft een iets grovere structuur dan andere stoffen. Wij zijn er persoonlijk heel erg fan van, maar als je liever onder een zachtere stof slaapt, dan hebben wij ook spreien met een onderkant van katoen satijn.

Filters

Toont alle 5 resultaten

Filters

Toont alle 5 resultaten

Linnen sprei online kopen

Bij ons kun je makkelijk je nieuwe linnen sprei online bestellen. Al onze producten zijn leverbaar binnen één tot twee werkdagen en worden kosteloos bij je thuis geleverd.

Linnen plaids

Een sprei wordt ook wel een ‘plaid’ genoemd, veel mensen hebben het over een sprei als het product wordt gebruikt in de slaapkamer en als een plaid als het product bijvoorbeeld ter decoratie over een bankstel gelegd wordt.

Bedsprei Lits-Jumeaux

Onze Amy sprei is vooral heel geschikt voor gebruik in de slaapkamer vanwege het grote formaat (240X260). Je kunt deze dus goed gebruiken op een lits-jumeaux.

In de toekomst zullen wij meer plaids/spreien toevoegen die ook in kleinere maten beschikbaar zijn. Houd het aanbod dus goed in de gaten.